Volop keuze voor Moederdag bij Nancy’s Plantenhoek in Haarsteeg

Op zondag 12 mei is het Moederdag, de dag waarop je je lieve moeder nog eens extra in het zonnetje kan zetten. En wat is er dan leuker dan haar verrassen met een bloemetje van Nancy’s Plantenhoek aan de Tuinbouwweg in Haarsteeg. Bij Nancy’s Plantenhoek is er een ruime keuze speciaal voor Moederdag uit bloemen, perkgoed, decoratiematerialen en cadeauartikelen, voor iedere moeder wat wils.

De winkel biedt nog meer onderdak aan al wat groeit en bloeit uit eigen kwekerij. Vaste planten en seizoensplanten, struiken, grassen, rozen, bomen, heesters, coniferen, groenblijvers en bladverliezers, kruiden-, groenten- en vruchtenplanten, kuip- en perkplanten, zaden en bollen – de keuze is enorm! Of je nu op zoek bent naar een haag, borders wilt beplanten, je balkon of terras wilt opleuken, een moestuin wilt aanleggen, een mooie plant cadeau wilt doen, tuiniert op zand of kleigrond… bij Nancy’s Plantenhoekje vind je alles wat je zoekt, en nog veel meer.

Nancy’s Plantenhoekje heeft inmiddels ook een regionale functie opgebouwd want de klanten komen inmiddels uit de gehele regio naar Haarsteeg.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08.30 – 18.00 uur
Zaterdag 08.30 – 17.00 uur

Nancy’s Plantenhoekje
Tuinbouwweg 22
5254 VJ Haarsteeg
Tel. 06-18568064

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen