Wat doet Europa voor ’s-Hertogenbosch?

Foto: D66 's-Hertogenbosch

Met de Europese verkiezingen op komst, stelt de D66-fractie vragen over de directe voordelen van Europa voor onze stad en de projecten die mogelijk zijn gemaakt door Europese financiering. Ook is de fractie benieuwd naar de bijdrage van deze projecten aan de werkgelegenheid en duurzaamheidsdoelstellingen van de stad.

Als stad met een rijke historie en een blik op de toekomst, heeft ‘s-Hertogenbosch altijd een sterke band gehad met de Europese Unie. Dit partnerschap heeft geleid tot tal van innovatieve projecten en initiatieven die bijdragen aan de economische groei, sociale cohesie en ecologische duurzaamheid van onze gemeente.

Mariève Craste, fractievoorzitter van D66, benadrukt het belang van deze Europese dimensie: “Europa kan soms ver weg voelen, maar de realiteit is dat de Europese Unie een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van onze stad. Van de restauratie van onze historische vestingwerken tot de ontwikkeling van duurzame data- en duurzaamheidstechnologieën; de invloed van Europa is overal om ons heen. Met de aankomende verkiezingen willen wij duidelijk in kaart brengen wat Europa concreet oplevert voor ‘s-Hertogenbosch. Het is belangrijk dat we aan onze inwoners de waarde van Europa laten zien”.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen