Glasvezelaanleg op verschillende bedrijventerreinen in Den Bosch

Foto: Glaspoort

Bedrijventerreinen De Brand, Kloosterstraat, Kop van het Zand, Nuland, Kruisstraat, Zuid Willemstraat, Maaspoort, Pettelaarpark, Het Ertveld, High Techpark en De Herven krijgen een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. Er wordt totaal 36 kilometer gegraven en bijna 228 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden kunnen profteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Supersnel internet mogelijk door glasvezel
De verwachting is dat in het derde kwartaal wordt gestart met de aanleg. Dit is goed nieuws voor de ondernemers in dit gebied, omdat zij binnenkort ook kunnen profiteren van de voordelen van glasvezelinternet. Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gemeente ’s- Hertogenbosch door de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit stimuleert niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort
Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder X2Com, Odido en Heldenvannu.

Over Glaspoort
Glaspoort is een joint venture van KPN en pensioenfonds ABP. Met die joint venture versnelt zij de glasvezelaanleg in Nederland. Glaspoort gaat de komende jaren circa 1,2 miljoen huishoudens en bedrijven voorzien van een toekomstvaste glasvezelaansluiting. Wat Glaspoort betreft wordt glasvezel de standaard. Met glasvezel van Glaspoort is men klaar voor de toekomst.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen