Nieuwe SloQ-app biedt bezoekers van Bossche horecagelegenheden korting op hun drankjes

Foto: Sloq

DEN BOSCH – Een uur lang 50% korting op je drankjes in een van de vele Bossche horecagelegenheden: vanaf nu is het mogelijk met de SloQ-app. De Bossche ondernemers Soraya en Philippe Roosen lanceerden onlangs een innovatieve kortingsapp die de consument aantrekkelijke kortingen biedt in diverse drinkgelegenheden in Den Bosch. Hiermee willen zij een klant- en ondernemersvriendelijk platform creëren waar vraag en aanbod van horeca en klant samenkomen.

Hoe werkt SloQ?

Met SloQ profiteer je als consument direct van horecakorting bij jou in de buurt. Het principe van de app is eenvoudig: de app biedt een overzicht van aangesloten horecazaken in Den Bosch. Een horecaondernemer kan in de SloQ-app een kortingsactie plaatsen welke 60 minuten zichtbaar blijft. Indien een consument in de buurt is van de betreffende drinkgelegenheid ziet hij deze korting in de app (of via een pushbericht). Tegen een kleine vergoeding kan hij de actie vervolgens activeren en daarna volgen nog eens 60 minuten om de korting te innen op bier, fris, wijn, koffie of wat voor drankje dan ook!

Door de aantrekkelijke kortingen nodigt de SloQ-app niet alleen uit om ergens voordelig een drankje te doen, maar ook om meer verschillende drinkgelegenheden te gaan bezoeken. “Ik kom zelf uit Den Bosch en ik ken nog lang niet alle leuke plekken die er zijn om ergens wat te drinken”, aldus medeoprichtster Soraya Roosen, “Met de kortingsacties op SloQ willen we stimuleren dat mensen ook naar andere zaken gaan. Bijvoorbeeld op locaties waar ze normaal gesproken niet snel zouden komen. Dit kunnen bezoekers van de stad zijn, maar uiteraard ook de Bosschenaren zelf, die vaak toch hun vaste plekjes hebben.”

Voordeel voor consument en ondernemer

Inmiddels hebben reeds 22 horecaondernemers, gevestigd in centrum ’s-Hertogenbosch, zich aangesloten bij SloQ. Voor hen biedt de SloQ-app de mogelijkheid middels kortingsacties te kunnen inspelen op de rustige momenten in hun zaak. Door de korting worden mensen in hun buurt getriggerd om juist op die tijden voordelig een drankje te komen doen. Kortom: een win-win situatie voor zowel consument als horecaondernemer.

De SloQ-app is vooralsnog enkel gebaseerd op drinkgelegenheden in Den Bosch. Bij succes zal de app in de toekomst ook in andere steden worden gelanceerd.

SloQ is beschikbaar voor IOS en Android. Meld je nu aan en ontvang €10,- SloQ-tegoed. Wil je meer informatie en/of weten welke horeca bij SloQ zijn aangesloten? Kijk dan op www.SloQ.nl

Hoe krijg je korting met de SloQ app?

Weet jij al hoe je met de SloQ app korting op je drinken kunt krijgen? Ga je ergens wat drinken, kijk dan eerst op SloQ. Zonde om korting mis te lopen. In deze instructievideo laten we je zien hoe je heel eenvoudig korting kunt krijgen op je bier, wijn, koffie, thee, smoothie etc.

Geplaatst door SloQ app op Dinsdag 5 februari 2019

Reacties

Cookieinstellingen