Hoofdverdachte van gewapende overval koeriersbedrijf aangehouden

Foto: FPMB Bart Meesters

Op 24 augustus 2019 werd een koeriersbedrijf aan de De Tweeling te Den Bosch overvallen door gewapende mannen. Vandaag is een een 23-jarige man aangehouden in Utrecht op verdenking van betrokkenheid bij de gewapende overval.

Meerdere gewapende en in donkere kleding gehulde mannen drongen op zaterdagavond kort na 22.30 uur het bedrijf binnen en bedreigden daar de aanwezige personeelsleden. Een van de medewerkers zag gelukkig kans de politie te waarschuwen. De overvallers maakten diverse waardevolle goederen buit en vluchtten in . Er raakte niemand gewond bij de overval.

De overval is grondig onderzocht door de recherche. Daarbij zijn onder andere camerabeelden bekeken en verklaringen van getuigen opgenomen. Tijdens het onderzoek is de hoofdverdachte in beeld gekomen en dat heeft vandaag geleid tot zijn aanhouding in Utrecht. Het betreft een 23-jarige man zonder vaste woon – of verblijfplaats.

De politie is echter nog steeds op zoek naar de andere daders. Alle tips zijn welkom! Dus heeft u iets gezien of gehoord dan vragen zij u om contact met op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties