De schoolvakanties zijn begonnen, ga jij nu ook foto’s maken?

Foto: PS4Fun/ Frank Reelick

De meeste gaan nu genieten van een mooie vakantieperiode. De tijd ook om natuurlijk mooie foto’s te maken met je mobieltje of je tablet. Misschien heb je wel een digitale camera.

Laat ons mee genieten en doe mee aan de fotowedstrijd van Fotoclub Photo Shoot 4 Fun uit Vlijmen en wie weet win jij één van de vele mooie prijzen. Wist je dat er een speciale categorie is voor deelnemers tot 18 jaar met een eigen prijzenpot?

Natuurlijk mogen volwassenen ook mee doen aan onze fotowedstrijd want ook voor hun hebben we een eigen categorie. Ze moeten dan wel ouder zijn dan 18 jaar om daar in mee te mogen doen. Je kunt nog foto’s inzenden tot 1 september 2020. Maar wacht niet te lang want ook via de website kan je stemmen op de mooiste foto’s. Je kunt al je vrienden en vriendinnen daarvoor uitnodigen om hun stem te krijgen via de website. Natuurlijk mogen ook alle familieleden, buren en kennissen stemmen op de vele mooie foto’s.

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Ga dan naar de website via deze url www.ps4fun.nl/fotowedstrijd en stuur je de mooiste foto’s in en laten je vrienden weten dat je mee doet en vraag ze om op je foto te gaan stemmen. Wie weet gaan hun dan ook mee doen.

Wie weet ben jij één van de winnaars die de burgemeester van Heusden Willemijn van Hees op zaterdag 3 oktober bekend gaat maken. Wij vieren dat onze 10e verjaardag met een mooie fototentoonstelling waar ook de winnende foto’s getoond gaan worden. Kom op en verras ons met je mooiste foto’s.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties