Verkadefabriek: debuutvoorstelling van Janneke de Bijl

Foto:

Er staan tussen donderdag 24 en woensdag 30 september weer enkele mooie voorstellingen en andere activiteiten op het programma. Onder andere een cabaretvoorstellingen en een leuke kinderactiviteit op zondag.

Op donderdag en vrijdag staat cabaretière Janneke de Bijl op het podium met de reprise van haar debuutvoorstelling ‘Zonder zin kan het ook’. Daarin is ze niet alleen streng voor zichzelf, maar voor de hele wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur die ze natuurlijk eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. Donderdag 24 en vrijdag 25 september om 19.00 en 21.00 uur. Kaarten kosten 18 euro.

Kinderactiviteit

Iets nieuws in de Verkadefabriek is de maandelijkse zondag voor peuters, kleuters, grote en kleine kinderen en hun (groot)ouders. Op 27 september is de eerste ‘zin in zo’ndag’ waarin gekozen kan worden uit meerdere activiteiten. Schuif aan bij het ontbijt, neem plaats aan de knutseltafel of kijk naar een leuke film als Poeslief en Minuscule. Speciaal voor de allerjongsten wordt de film ‘Vogelhuisverhaaltjes’ getoond. Hierbij komen de illustraties van kinderboeken tot leven. Voor zes-plussers is er de voorstelling ‘PFFF’ van TG Graasland. Een absurdistisch verhaal over een oververhit dorpje dat sinds kort aan zee ligt. Voor tijden en prijzen: www.verkadefabriek.nl.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties