Advertorial: Yogamass praktijk voor yoga en massage

Yogamass in Elshout is een praktijk voor yoga en massage; yoga om jezelf weer in balans te brengen en mindfull te zijn…healing hands voor een ontspannende en helende massage.

“Zou je graag iets willen doen aan je vermoeidheid, teveel aan stress, burn-out klachten, spierspanning, disbalans, te vol hoofd?  Dan help ik jou daar, als ervaringsdeskundige, graag bij!  In mijn praktijk Yogamass is er alle aandacht en rust om jou te begeleiden en jou een moment voor jezelf te bieden,  omdat je dat verdient!

Om jou te kunnen helpen en te begeleiden heeft Yogamass, zoals de naam al zegt, yoga en/of massage in het pakket. De yoga is een privéles met een milde yogavorm die voor iedereen te doen is. Geen ingewikkelde hoogstandjes, maar een op jouw behoeften aangepaste manier van yogahoudingen en -bewegingen.

Het gaat vooral om het zélf leren aangeven van jouw grenzen en mogelijkheden. En om het waarnemen wat het met jou en jouw lichaam doet: mind and body connection.

Yoga maakt t lichaam soepel, zorgt voor het doorstromen van je energie en maakt je bewust en kalm.

Qua massage is er veel keuze, zodat je altijd een vorm vindt die bij jouw situatie past; van intensief tot mild en van kort tot wat langer. Maar altijd met de volle intentie en aandacht.

Er is zelfs de mogelijkheid te kiezen voor de gekleedde vorm ‘yogamassage’. Massage laat je energie weer vloeien en zorgt voor ontspanning van lichaam én geest.

Gun jij jezelf ook een ‘less stress’ moment?
Dan zie ik je graag bij Yogamass”

Yogamass
Kerkstraat 71
5154 AN Elshout

Afspraken kun je maken via;

<WhatsApp  06-29115513
< Email [email protected]
< Website  www.yogamass.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Cookieinstellingen