AH introduceert Leefstijlcheck en pasta in de vorm van hamsters

22 aug , 11:35 Nieuws
66c188fe5f398
AH
Albert Heijn lanceert volgende week de AH Leefstijlcheck om klanten inspiratie te bieden voor een gezonde(re) leefstijl. Na het invullen van de check verschijnt een score, met daaraan gekoppeld inzicht in waar kansen liggen voor verbetering. Klanten krijgen vervolgens een persoonlijk leefstijladvies en kunnen dan zelf aan de slag.
Daarbij kunnen ze gebruikmaken van twaalf leefstijlexperts en 'heel veel inspiratie en gezonde recepten en producten,´' aldus de Zaanse supermarktketen. Nu de zomervakantie weer bijna voorbij is en veel mensen weer terug in een gezond ritme willen komen, biedt AH een helpende hand. Klanten die de Leefstijlcheck doen krijgen binnen een paar minuten een compleet overzicht van hoe ze slapen, eten, bewegen en ontspannen. Dit wordt direct gekoppeld aan een persoonlijk leefstijladvies, waaronder praktische tips, recepten, work-outs en coaching. 
Hamsterpasta
Tegelijk met de AH Leefstijlcheck start Albert Heijn de campagne ‘Meer groente, meer vezels’, met 'volop originele inspiratie en producten voor klanten om makkelijk voldoende groente en vezels te eten'. Er is een breed assortiment met daarin vijf varianten 100 procent groentepasta, zoals lasagnebladen van pompoen, en het aanbod verspakketten is uitgebreid met vijf nieuwe opties. Een van de nieuwkomers is het Verspakket Volkoren hamsterpasta rode saus, met daarin voldoende vezels én 230 gram groente per persoon. 'Dankzij de pasta in de vorm van hamsters zal dit een favoriet zijn voor een lekkere en gezonde keuze voor veel gezinnen met kinderen,' verwacht de keten.
Brood
Ook het broodassortiment is uitgebreid met volkoren en vezelrijke opties zoals de nieuwe volkoren mini appel-citroenbollen en het Les Pains Matisse-brood, dat dankzij hergebruik van granen uit brouwerijen extra veel smaak en vezels heeft. Tijdens de Fitte Hamsterweken zijn er meer dan 2000 1+1 gratis aanbiedingen en de speciale Bonus Hamsterkrant staat vol met vol tips en ideeën voor een gezondere leefstijl.