Bed & Breakfast Rimpelaar N°71 valt in de smaak!

mrt 08 2022, 7:48 Nieuws
rimpelaar5
Sinds juli 2021 zijn de deuren geopend van Bed & Breakfast Rimpelaar N°71. Met grote verwondering mogen de eigenaren vaststellen dat de spiksplinternieuwe B&B in de smaak valt. Voor 2022 staan al de nodige boekingen, maar zijn nog mogelijkheden om te boeken.
Net even anders
Mireille Jansen, eigenaresse van de B&B: “Natuurlijk hoopten we dit wel, maar wie kon vermoeden dat het meteen zo’n schot in de roos was?”. ‘Net even anders’ is de slogan van Rimpelaar 71 en misschien zit daar wel de kracht. De twee huisjes zijn sfeervol ingericht. Warme kleuren en stoffen, een voortreffelijk bed en alle faciliteiten bij de hand. Van massagedouche tot een keerbare TV die je zowel vanuit de zithoek als luierend vanuit bed kunt bekijken.
Goed ontbijt
Mireille : “Onze gasten kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de lekkerste koffie en beste theesoorten die je kunt bedenken. Ook hebben we goeie Belgische chocolademelk die ze zelf kunnen maken. We bieden ze een goed ontbijt aan dat in de prijs is inbegrepen. Als er mensen zijn die een stevigere trek hebben dan kunnen ze tegen een kleine meerprijs kiezen uit een Engels ontbijt, High Tea ontbijt of een Balans ontbijt. Zo is er voor ieder wat wils”, vervolgt Mireille. Ook zijn er twee e-bikes te huur en kan er in de zomer heerlijk gezwommen worden in het grote zwembad of in de herfst- en wintermaanden genoten worden van een sauna-arrangement.


Doorpakken
De sfeervolle B&B huisjes zijn eigenhandig gebouwd door Patrick van Wel, partner van Mireille en al meer dan 20 jaar zelfstandig aannemer van beroep. “Toen we het plan kregen om de B&B te gaan opzetten, ben ik, na goedkeuring van de gemeente, meteen aan de slag gegaan. Juist het afgelopen jaar bepaalde voor ons dat we beter konden doorpakken. Veel mensen willen door corona lekker weg in eigen land. In die behoefte wilden wij graag voorzien. Dat het meteen zo’n succes blijkt, durfden we natuurlijk alleen maar te dromen”.
Care B&B
B&B Rimpelaar N°71 biedt naast de overnachtingsmogelijkheden ook nog een ander belangrijk aanbod. Mensen die tijdelijk, omwille van gezondheid of mobiliteit, niet in hun eigen huis kunnen wonen, kunnen bij de B&B terecht. Niet voor medische zorg, maar wel voor een aangenaam (revalidatie)verblijf. Ook als oudere mensen tussen twee huizen in zitten zijn ze van harte welkom. Ze moeten het eigen verkochte huis al uit, maar hebben nog geen sleutel van hun nieuwe woning. In die korte tussenfase is een gastvrij verblijf zoals bij B&B Rimpelaar N°71, echt een plek om even tot rust te komen en te wennen aan de nieuwe fase in het leven. Zo heeft de Care B&B mogen proefdraaien met een mevrouw uit Dongen. “Haar dochters zorgden elke avond voor een hapje eten of kwamen zo nu en dan op visite en tussendoor maakten wij een praatje of dronken we gezellig een kopje koffie. Het is prachtig om dit te kunnen doen. Zo lever je ook meteen een belangrijke bijdrage aan de maatschappij”, aldus Mireille, tevens seniorencoach van beroep.
Reserveren
Wilt u er ook eens even tussenuit en kennismaken met deze B&B? Of heeft u een vraag over hoe deze nieuwe Care B&B u van dienst kan zijn? U kunt voor informatie terecht op de eigen website www.N71.nl of boeken via www.bedandbreakfast.nl Bellen of een WhatsApp bericht sturen naar Mireille Jansen kan op telefoonnummer 06 – 508 46 336 of mail naar [email protected] B&B Rimpelaar N°71 is te vinden aan de Rimpelaar 71 in Molenschot.