Bouwbedrijf stelt bouwplaats Theater aan de Parade open voor publiek tijdens Dag van de Bouw

jun 15 2022, 12:51 Nieuws
labor day 5108895 340
Op zaterdag 18 juni aanstaande van 10.00 tot 16.00 uur kan iedereen een kijkje achter de schermen komen nemen bij het in aanbouw zijnde Theater aan de Parade aan de Parade in ‘s-Hertogenbosch . De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud. Tijdens de Dag van de Bouw kunt u niet alleen zien hoe ver de bouw gevorderd is en krijgt u uitleg over hoe de bouw in z’n werk gaat. Maar geven onze vakmensen ook rondleidingen, en kunnen u meer vertellen over ons mooie vak”
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw, ook dan ben je van harte welkom op de dag van de bouw. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden bij Mertens. Speciaal voor de kinderen nemen wij ons opblaasbaar kantoor mee waar zij op kunnen ravotten.
De Dag van de Bouw
Bouwend Nederland, dé branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven, is initiatiefnemer en organisator van de Dag van de Bouw. De dag is onderdeel van de imago-campagne ‘De bouw maakt het’, waarmee Bouwend Nederland laat zien hoe belangrijk de bouw en infra is voor Nederland.
Kijk voor meer informatie over de Dag van de Bouw en de meer dan honderd andere opengestelde bouwplaatsen in heel Nederland op https://www.dagvandebouw.nl/projecten-overzicht/24831/theater-aan-de-parade .