David Nascimento mag zich de Beste Trainer van de eerste periode noemen

21 okt , 9:52 Nieuws
fcdb selectie en veldportretten raw 1052
Kees Vos Fotografie
De winnaars van de individuele Bronzen Kampioensschilden van de eerste periode zijn bekend. In Rotterdam is het dubbel feest want Richie Omorowa sleept twee Bronzen Kampioensschilden in de wacht (Beste Speler & Topscorer).
Het schild voor de Beste Keeper wordt maandagavond in Helmond uitgereikt aan Wouter van der Steen. David Nascimento (FC Den Bosch) mag zich de Beste Trainer van de eerste periode noemen én het Bronzen Kampioensschild voor Beste Talent van de periode gaat naar Miliano Jonathans van Vitesse.
Het Bronzen Kampioensschild voor de Beste Trainer gaat de periodekampioen. David Nascimento heeft een zeer sterke indruk achtergelaten in de eerste periode en heeft ook de stad weer kleur gegeven.
Richie Omorowa wist na een ijzersterke eerste periode de meeste stemmen te verzamelen als Beste Speler. Ook het Bronzen Kampioensschild voor de Topscorer gaat naar de Zweedse aanvaller. De spits van de Kralingers wist acht keer het net te vinden in de eerste negen wedstrijden. Helmond Sport-doelman Wouter van der Steen is benoemd tot Beste Keeper van de periode. De goalie wist viermaal zijn doel schoon te houden en kreeg slechts acht tegentreffers te verwerken.  D
e titel voor Beste Talent gaat naar Arnhem. Miliano Jonathans wist de meeste stemmen te verzamelen en is de eerste Vitesse-speler die een Brons Kampioensschild aan zijn trofeeënkast mag toevoegen.