Duketown Ladies zingen op Lichtjesavond Rosmalen

jan 09 2023, 8:09 Nieuws
20230107 160254
Op zondag 15 januari wordt op Begraafplaats & Crematorium Rosmalen (Oude Baan Oost 170) weer een Lichtjesavond georganiseerd. Barbershopkoor Duketown Ladies verleent haar medewerking en gaat liederen zingen, passend in de warme en intieme sfeer. Van 17:00-19:00 uur is het terrein sfeervol verlicht met kaarsen en fakkels.
Nabestaanden krijgen de gelegenheid een kaars te branden als een mooie herinnering aan hun dierbaren. Info: DELA: www.dela.nl en op www.duketownladies.nl .
Lichtjesavond
Coöperatie DELA organiseert jaarlijks (landelijk) een Lichtjesavond, dit jaar op 15 januari. Nabestaanden wordt de mogelijkheid geboden een kaarsje te branden ter herinnering aan hun dierbaren. DELA wil alle bezoekers tijd en ruimte geven hun dierbare rustig te gedenken. Vanwege de grote belangstelling is het niet meer mogelijk zich hiervoor aan te melden.
Barbershopkoor Duketown Ladies
Barbershopkoor Duketown Ladies uit ’s-Hertogenbosch is een enthousiaste groep dames die het barbershop zingen een eigentijdse en kleurrijke invulling geeft. Barbershop is een vorm van close harmony met makkelijk in het gehoor liggende liedjes, voornamelijk in het Engels en Nederlands met speciale arrangementen en choreografie. Er wordt 4-stemmig a capella gezongen. Het koor is opgericht in 2009 en bestaat uit ruim 20 leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan