Getuigen gezocht van brandstichting bij supermarkt

jul 09 , 7:41 Nieuws
2024 07 08 meesters multi media fotos explosie supermarkt oude vlijmenseweg den bosch18
De politie zoekt mogelijk getuigen van een brandstichting bij een supermarkt aan de Oude Vlijmenseweg in ’s-Hertogenbosch. Rond middernacht werd daar voor een supermarkt een prullenbak aangestoken.
In de nacht van zondag op maandag kreeg de politie een melding dat er een knal te horen was geweest bij de supermarkt. Een prullenbak stond in brand. Eenmaal ter plaatse bleek als snel dat één en ander aangestoken was. De technische recherche deed ter plaatse onderzoek. Ook zijn er camerabeelden waarop de vermoedelijke daders zijn te zien. Ook deze beelden worden bij het onderzoek betrokken.
Getuigen
Hoewel de schade achteraf gezien gelukkig gering was, doet de politie uiteraard verder onderzoek naar de exacte toedracht en de aanleiding voor de brandstichting. Daarbij roepen ze getuigen op om zich te melden. Mogelijk dat iemand iets gezien of gehoord heeft tijdens of rond het tijdstip van de brandstichting of dat er mensen zijn die weten wat de aanleiding zou kunnen zijn. Zij kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844