Halloween experience: “De Zwarte Dood”

18 okt , 7:44 Nieuws
scarezone 2024
Welkom bij onze Halloween experience: “De Zwarte Dood”.Stap binnen in de duistere wereld van de middeleeuwen, waar de pest woedt en geen ziel veilig is. Terwijl je door het met mist gevulde terrein rondom Fort Orthen dwaalt, word je omringd door de angst en wanhoop van een bevolking die geteisterd wordt door de Zwarte Dood.
Onderweg staren pestlijders je met koortsige ogen aan, terwijl ze om hulp smeken, maar pas op — de doodgravers zijn nooit ver weg om de besmette lichamen mee te slepen. De lucht is dik van rook, en de geur van verrotting prikkelt je zintuigen. Pestdokters, gehuld in hun angstaanjagende vogelmaskers, komen je tegemoet met grimmige waarschuwingen en nutteloze remedies.
Niemand kan ontsnappen aan de plaag die zich overal verspreidt. Durf jij te overleven in de schaduw van de Zwarte Dood of word je zelf onderdeel van dit verhaal?
Bijzonder aan deze experience is dat je zowel aangeraakt kan worden als onderdeel van het verhaal kan worden, wat aangeeft dat het een interactieve en intense ervaring is.
  • Datum: Zaterdag 2 november 2024
  • Leeftijd: 16+
  • Tijd: 20:00 tot 22:00 uur (het is een doorlopende evenement)
  • Locatie: Fort Orthen Ketsheuvel 56 5231 PT Den Bosch
  • Toegang: Gratis
Na afloop van de experience kun u in het Nico Schuurmanshuis nog een drankje doen, de bar is open!
www.facebook.com/HambakenHalloween