JBZ sluit met alle zorgverzekeraars een overeenkomst voor 2023

05 apr 2023, 10:34 Nieuws
00 jbz divers 3
Iedereen verdient de zorg die bij hem of haar past. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft met alle zorgverzekeraars een contract gesloten voor 2023. Wij vinden het belangrijk dat patiënten duidelijkheid hebben over de vergoeding van zorg door hun zorgverzekeraar.
Eerder sloot het ziekenhuiis al akkoorden met zorgverzekeraars ASR, Caresq, CZ, DSW, Menzis, Zilveren Kruis, ONVZ, Zorg en Zekerheid en ENO. Deze week zijn ook de gesprekken met VGZ afgerond en zijn we samen tot een akkoord gekomen.
Wat betekent dit voor jou?
Als jouw zorgverzekeraar een contract heeft met het Jeroen Bosch Ziekenhuis, dan krijg jij jouw zorgkosten in ons ziekenhuis vergoed. Behandelingen uit de basisverzekering worden in principe helemaal vergoed, behalve het eigen risico. Bekijk altijd de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering.
Let op: Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft geen contract voor de “Gewoon ZEKUR” polis van ZEKUR en de Natura Select polis van Aevitae.
Vragen over vergoedingen
In de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering staat welke behandelingen worden vergoed en hoe hoog deze vergoeding is. Heb je vragen over de vergoeding van jouw behandeling, neem dan vóór de afspraak in het JBZ contact op met jouw zorgverzekeraar.
KLIK HIER voor een overzicht van de gecontracteerde zorgverzekeraars