Leukste bijbaan aangeboden bij Young Creatives

mrt 12 2023, 15:40 Nieuws
young creatives festival cement s1920x1080 q80
Heb je zin om samen te werken met mensen die, net als jij, graag iets nieuws ontdekken? Ben jij tussen de 16 en 20 jaar? Solliciteer dan voor de nieuwe crew van Young Creatives !
Als lid van de crew maak je een selectie van concerten, voorstellingen en exposities, waarvan jij denkt dat je leeftijdsgenoten die niet mogen missen. Je organiseert meet-ups en activiteiten bij de evenementen die we bezoeken. Denk hierbij aan meet & greets met je favoriete artiesten of een rondleiding achter de schermen bij een concert. Je bent de Hypeman van de community en het programma! Je creëert content waarmee we via de socials nieuwe leden bereiken. Je ontdekt ook samen met de andere leden van de crew de tofste concerten, musea en theaters.

Wie zijn we

Den Bosch heeft veel te bieden: Theaterfestival Boulevard, Theater Artemis, Theater aan de Parade,
Poppodium Willem Twee, November Music, Huis73, Festival Cement, Design Museum Den Bosch, De
Verkadefabriek en nog veel meer. Young Creatives maakt jou wegwijs in wat er te beleven is in de stad Den Bosch. Iedereen tussen de 15 en 20 jaar die in of rondom Den Bosch woont, kan aansluiten! Voor alle leden is er twee keer per maand een speciaal evenement. Samen bezoeken zij de tofste voorstellingen, concerten en exposities. Op allerlei plekken in Den Bosch mogen ze voor én achter de schermen kijken. Inmiddels zijn er al zo’n 40 Young Creatives leden aangesloten die elkaar ontmoeten tijdens de events. Om de Young Creatives een upgrade te geven, stellen we een crew samen, die ervoor zorgt dat het programma nóg beter wordt. En daarvoor zoeken we jou!

Leukste bijbaan

We bieden jou de leukste bijbaan van Den Bosch met uitdagend en gevarieerd werk. Je krijgt 150,00 euro per maand (belastingvrij in de vorm van een vrijwilligersvergoeding). Ook heb je de mogelijkheid om minimaal 1 keer samen met professionals binnen het culturele veld je talent verder te ontwikkelen. Daarnaast bezoek je samen met jouw twee collega’s/nieuwe vrienden de tofste evenementen van Den Bosch!

Wie zoeken we

We zoeken jongeren die enthousiast en creatief zijn. Je bent ook ambitieus, en wil je verder ontwikkelen in je organisatie skills. Daarnaast ben je ondernemend ingesteld en aanwezig bij het crew overleg (op dinsdag of donderdag avond). Uiteraard ben je aanwezig bij de evenementen. Ben je creatief met woorden, beelden of ideeën? En heb je zin om dit avontuur aan te gaan?
En zie jij jezelf al samen met de Young Creatives Crew de tofste evenementen organiseren en/of wil je meer informatie? Reageer dan voor 3 april en ik zie je motivatie in mijn mailbox verschijnen.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan