Onbeperkt Dinchen bij Jatapasu in Vlijmen

dec 02 2021, 10:20 Nieuws
deze plaatsen op 1 915x518 1
Uiteten is puur genieten, ontspannen in het kwadraat. Stress, dat hoort daar dus echt niet bij. En toch, het zou je bij wereldtapasrestaurant Jatapasu in Vlijmen wel degelijk kunnen overkomen – maar dan op een heel prettige manier. Bij de nieuwe maatregelen heeft eigenaar Chopin Cai naar nieuwe mogelijkheden gezocht en gevonden. "Dinchen"
Dinchen is een samentrekking van de woorden diner en lunch, en dat is ook de betekenis ervan: het is de maaltijd die je nuttigt tussen lunch en diner, of eigenlijk in plaats daarvan, op eenzelfde manier als ‘brunch’ de combinatie is van ontbijt (breakfast) en lunch. Bij Jatapasu aan de Grote Kerk in Vlijmen kun je vanaf zondag 28 november onbeperkt Dinchen voor maar €27,50 per volwassenen.


Aangepaste openingstijden:
Vrijdag t/m zondag: 14:00 - 17:00 uur
Maandag t/m donderdag gesloten
Afhalen kan op:
Dinsdag t/m donderdag van 16:00 tot 20:00 uur
Vrijdag t/m zondag van 14:00 tot 20:00 uur
De horeca is altijd de spil geweest in het leven van eigenaar Chopin Cai en zijn vrouw Ling. “Het is een pure passie voor ons”, zegt het echtpaar. “Er is niets mooiers dan je gasten verwennen met onze heerlijke Japanse vlees- en visgerechten. En natuurlijk onze sushi en daarnaast de vele lekkere tapasgerechten. De waardering die je voor je passie krijgt, daar doen we het voor. Dat geeft je zo veel energie, dat je daarmee echt het verschil kunt maken.” De liefde voor het vak wordt gedeeld door meer dan veertig medewerkers. Zij bieden u een geweldig culinair avontuur aan, met als eindbestemming: een verzaligde glimlach op uw gezicht. Zó heerlijk gegeten!
jatapasu mei2021
Jatapasu
Grote Kerk 17
5251 AA Vlijmen
Tel. 073-5112453