Regenbooggezinnen uitgenodigd voor wervelend theaterfestival

25 aug , 7:50 Nieuws
66c6d356bfd32
Regenboog ouders
Cabaret van Sjamke de Voogd, een poppentheater, regenboogouders die hun verhaal zingen of vertellen en theaterworkshops voor kinderen: bij het Theaterfestival van Meer dan Gewenst op zondag 1 september zie je het allemaal. Een dag van beleven, creëren, inspireren voor het hele gezin en een uitgelezen kans om andere regenbooggezinnen te ontmoeten. Meer dan Gewenst, de Nederlandse stichting voor regenboogouderschap nodigt alle gezinnen met een regenboogconstructie uit voor dit wervelende festival.
Programma
Tussen 13:00-17:00 staan op het programma theaterworkshops, schminken, knutselen en een modeshow. Ook is er een creatieve tafel om te kleuren, knippen, plakken en vooral creëren. Cabaretier Sjamke de Voogd komt voor ons optreden en een aantal regenboogouders vertellen over hun gezinsconstructie. Er wordt afgesloten met een borrel en de middag is zo de perfecte gelegenheid om elkaar te ontmoeten, inspireren en een leuke middag te hebben.
Over Meer dan gewenst
Meer dan Gewenst is de Nederlandse stichting voor regenboogouderschap. We zetten ons in voor LHBT’s die een gezin wensen of hebben. We organiseren informatieve bijeenkomsten over juridische, sociale, medische en wetenschappelijke aspecten van LHBT-ouderschap. Ook organiseren we borrels en speeddates waar wensouders elkaar kunnen ontmoeten en activiteiten voor roze gezinnen. Daarnaast voeren we een actieve lobby voor verbetering van rechten van ouders en kinderen, geven we voorlichting en informeren we de media. Meer informatie is te vinden op www.meerdangewenst.nl.