Stichting Special Talents zoekt locatiecoördinator

01 jun , 7:52 Nieuws
den bosch klupp
FC Den Bosch
Onder het motto ‘niemand is beperkt, iedereen anders en dat is normaal’ biedt de Stichting Special Talents sinds 2013 voetbaltrainingen aan voor kinderen vanaf 8 jaar, die bij een voetbalclub of gehandicaptenteam niet terecht kunnen.
Zo vinden kinderen met bijvoorbeeld autisme, down, epilepsie,obese elke week het plezier in het spel, zonder druk EN in het stadion van FC Den Bosch. We werken nauw samen met FC Den Bosch en haar Foundation. Omdat we nog meer willen doen, zijn we in Den Bosch op zoek naar een locatiecoördinator, die zich verantwoordelijk gaat voelen voor de tevredenheid van nog meer leden, ouders en trainers.
Je bent een organisatie-talent en geniet ervan om de spil in het web te zijn met verschillende contacten op allerlei niveau. Natuurlijk heb je affiniteit met onze doelgroepen en sport in de meest brede zin van het woord.
Zin in een kennismaking?
Reageer voor 1 juli met een mail naar
[email protected] . Onze voorzitter Theo Mommers nodigt je dan uit voor een kennismakingsgesprek. Tekenen we een contract, dan krijg je een opleiding, een vrijwilligersvergoeding of parttime dienstverband, want we zijn erg blij met jou.
Meer info over ons: kijk op www.specialtalents.nl
Stichting Special Talents Locaties in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en Nuenen
www.specialtalents.nl
[email protected]
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan