Werken in Noord-Brabant

nov 02 2022, 14:33 Nieuws
milling cutters g0cd09b338 1280
Noord-Brabant staat bekend om zijn gezelligheid en om gezellig samen lekker eten. Naast de bekende gezelligheid vind je in Noord-Brabant ook de Biesbosch en steden als Breda, Den Bosch en Eindhoven. Overal in bijna alle steden en dorpen vind je kleine en grotere cafés en restaurants waar het gezellig toeven is. De Efteling in Kaatsheuvel en de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, zijn toeristische trekpleisters.
Maar Noord-Brabant is bovenal belangrijk voor de Nederlandse economie en komt hiermee dan ook op de derde plaats, na Zuid-Holland en Noord-Holland. Hoogwaardige technologische bedrijven als Philips, ASML, Vanderlande en Bosch Rexroth hebben zich hier gevestigd. Woon je in Noord-Brabant of in de omgeving van Noord-Brabant en ben je op zoek naar werk, kijk dan eens op vacatures Noord-Brabant . Er zijn meerdere openstaande vacatures voor jong en oud, fulltime of parttime. Als je een vacature vind die je wat lijkt, kun je gelijk online solliciteren!


Werken in Noord-Brabant: een goed idee
Noord-Brabant is waarschijnlijk wel de gezelligste provincie van Nederland. Zo vinden in Den Bosch, Tilburg en Breda de grootste carnavalsfeesten van Nederland plaats. Ook de grootste kermis staat jaarlijks in Tilburg. Eindhoven is één van de populairste studentensteden van Nederland en de Efteling, de Beekse Bergen en de Brabantse Biesbosch trekken veel toeristen. Brabant heeft een hoge werkgelegenheid in de industrie en daardoor ook in de logistiek. Op vacatures Den Bosch
vind je dan ook meer dan honderd openstaande vacatures voor werk in de handel, industrie en logistiek. Je vind dus altijd wel een baan die bij jou, of je mogelijkheden past. Wanneer je contact opneemt met één van de vestigingen van Unique bij je in de buurt bekijken we niet alleen naar wat je kunt, maar ook naar wat jij graag wilt!
Op een eenvoudige manier naar een baan zoeken die bij je past
Je kunt in de provincie Noord-Brabant op een eenvoudige manier zoeken en direct solliciteren naar een baan die bij je past. Zo kun je bijvoorbeeld per vakgebied zoeken in:
  • Technische vacatures
  • Administratieve vacatures
  • Logistieke vacatures
  • Commerciële vacatures
  • Industriële vacatures
Je kunt ook zoeken naar een baan in een bepaalde stad. De stad waar je woont en graag wilt werken. Bijvoorbeeld in Den Bosch of Boxtel. In deze laatste plaats werkt Unique al jaren samen met Bosch Rexroth een bedrijf dat marktleider is op het gebied van hydrauliek. Heb je op Unique.nl een baan gevonden die je aanstaat, solliciteer dan direct online met de ‘solliciteer direct button’. Heb je nog vragen dan kun je op de vacaturepagina, via het contactformulier, vragen stellen aan de consultant.