Zonweringexpert Van Vugt & Castelijns gaat voor kwaliteit

mei 17 , 7:44 Nieuws
0713 c2024 wil gulpen fotografie 1
Vincent van Vugt en zijn compagnon Twan Castelijns zijn met hun gelijknamige bedrijf vanaf begin 2024 gevestigd aan de Luttelherptseweg 6a in Herpt. Het pand word gehuurd van Huub Couwenberg, het betreft in deze een locatie met een 49 jarige voorgeschiedenis in zonwering, Huub Couwenberg heeft hiervandaan de eerste 46 jaar vele klanten voorzien van nieuwe zonweringen en kozijnen, Huub heeft nog steeds veel passie en is wijd en zijd enorm bekend.
In het pand is door Van Vugt & Castelijns onlangs een volledige nieuwe showroom geopend, deze is ingericht voor zowel binnen als buitenzonwering, rolluiken, buitenleven en insectenwering, een toegankelijke plek voor iedere klant.
“We hebben deze kans met beide handen aangegrepen”, zegt de trotse Vincent van Vugt (44). Vincent werkt als sinds 2000 in de zonwering, is in 2007 zelfstandig ondernemer geworden waarna hij een groot netwerk opbouwde in de branche. Zo is de Vlijmenaar vanwege zijn vakmanschap graag gezien bij onder meer zorginstellingen, scholen en particulieren. Zijn compagnon Twan Castelijns (43) komt uit de wereld van de duurzaamheid, hierin heeft hij zijn top bereikt en bediende voor zijn werkgever zeer grote klanten zoals ASML en de overheid.
0658 c2024 wil gulpen fotografie 1
Twan wilde nog één keer in zijn leven een nieuwe uitdaging, zijn nieuwe missie is om met zijn kennis het voorgaande bedrijf Van Vugt Zonwering naar nieuwe hoogtes te brengen zodat er een nog sterker bedrijf ontstaat welke zowel particuliere als zakelijke klanten eenvoudig en snel in het volledige zonweringstraject kan bedienen en ontzorgen. “Mooi om er samen met een vriend een geslaagd bedrijf van te maken.”
Van Vugt & Castelijns bedient naast de particuliere markt ook ondernemers en overheidsinstellingen met bedrijfspanden. Twan: “Doel is om eerst regionaal een nieuw en vertrouwt gezicht te worden welke klanten adviseert, ontzorgt, staat voor kwaliteit en zijn verantwoording neemt” Daarna kijken wat het bedrijf toe laat, vanwege de vijf gemotiveerde medewerkers uit de regio ligt er een mooie toekomst in het verschiet”.
Vanuit de voorgeschiedenis opereerde Van Vugt Zonwering al jaren op het hoogste niveau, dit in zowel kleine als grote projecten. De kernwaarde is om graag die ene stap extra zetten zodat iedere klant geholpen word richting een functionele, kwaliteitsoplossing voor zowel binnen als buitenzonwering, buitenleven, rolluiken of insectenwering. “Bij een goed advies, een onderbouwd product is kwaliteit en garantie ook te garanderen”.
Met het aangeboden assortiment aan producten is er voor elke situatie een passende en duurzame oplossing, door op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties heeft van Vugt & Castelijns altijd een scherp en up-to-date aanbod van hoge kwaliteit.
0626 c2024 wil gulpen fotografie 1
Naast advies, het begeleiden en realiseren van projecten, kunnen onze klanten rekenen op 24 uursservice, zeven dagen per week, op aanvraag voor zowel voor particulieren als ondernemers. “Wij zijn pas tevreden als dat de klant ook is”, zeggen de twee specialisten.
Diensten van Van Vugt & Castelijns Zonwering
Zonwering met een ruim assortiment aan hoogwaardige binnen- en buitenzonwering, rolluiken, buitenleven en insectenwering. Van eenvoudige jaloezieën binnen tot bewegende panelen buiten, indien gewenst, volledig geautomatiseerd op een besturingssysteem van Somfy of Domotica.
Klanten kunnen rekenen op een functioneel ontwerpadvies, traject bespreking en een gedegen voorbereiding, dit om de uitvoering zo effectief mogelijk te laten verlopen. "Klanten ontzorgen is onze missie, deze te helpen richting een functionele aankoop en na realisatie onze verantwoording te nemen middels het verstrekken van de bijhorende garanties”. Alles is er op gericht dat de klant het traject prettig mag ervaren en langdurig kan genieten van zijn aankoop.
Nieuwsgiering en ook al zin in een warme zomer, graag ontvangen wij u in onze showroom voor advies en een vrijblijvende offerte op maat.
Van Vugt & Castelijns Zonwering
vugt castelijns gifbanner 2 frames
Luttelherptseweg 6a
5255 PC Herpt/Heusden
Telefoon 0416-745331
Website www.vcpz.nl
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan