Jessica van Loon – NiiNixx Beauty: ‘Van kok tot schoonheidsspecialist’

De beautysalon van Jessica zit nu nog een beetje verstopt. Deze is namelijk ondergebracht bij de carnavalswinkel van haar moeder. Maar daar komt over een jaar verandering als NiiNixx Beauty gaat verhuizen naar een eigen pand, een deur verderop. Gelukkig weten de klanten haar inmiddels al goed te vinden, want Jessica biedt al 3 jaar op professionele wijze specifieke schoonheidsbehandelingen.

Van kok tot schoonheidsspecialist

‘Drie jaar geleden stond ik nog in een restaurantkeuken als kok. Ik had het echter helemaal niet naar mijn zin. Ik voelde mij ‘weggestopt’ achterin de keuken, terwijl ik juist zo van de omgang met mensen houd. Ik was destijds al wel bezig met nagel- en wimperbehandelingen bij familie en vrienden. Zij zeiden op een gegeven moment dat ik hier echt verder in moest gaan, het was voor hun al snel duidelijk dat dit mij veel meer lag dan het koksvak! Ik ging altijd met een lang gezicht naar mijn werk, dat is nu de omgekeerde wereld, ik vind het heerlijk om met mijn vak bezig te zijn!’

Trainingen en aanbod

‘Ik ben begonnen met tanden bleken. Ik had een dergelijke behandeling zelf een keer laten doen, maar was daar niet zo tevreden over. Ik dacht: ‘dit kan vast beter!’ Toen heb ik diverse cursussen gevolgd en mij er helemaal in verdiept voordat ik ermee aan de slag ging. De klanten waren direct enthousiast. Vervolgens zag ik op een beurs een schoonheidsspecialist wimper extensions zetten. Ik was meteen verkocht! Daar heb ik toen ook weer trainingen voor gevolgd. Uiteindelijk is het ook zo gegaan met het harsen van gezicht en het zetten van permanente make-up, zoals eyeliner en lipliner. Ik blijf trainingen volgen om verder te groeien in mijn aanbod. Binnenkort zal ik ook mesogun therapie aan mijn behandelingen toevoegen. Dit zijn natuurlijke fillers waarmee je kleine rimpeltjes in het gezicht kunt opvullen met een computergestuurd handapparaat. Dit apparaat is zo afgestemd, dat er nooit te veel of te weinig vloeistof gebruikt kan worden, absoluut veilig dus!

Een vaste hand en precies werk

Dit beroep vraagt om een hele vaste hand en je moet erg precies kunnen werken. Dit geldt ook voor het microbladen, een nieuwe techniek om wenkbrauwen te tatoeëren. Dit gaat dusdanig dat het net echte haartjes lijken. Het resultaat is echt verbluffend! Binnenkort gaat er een leuke actie van start via Social Deal, daar werk ik vanaf het begin af aan al mee samen. Op de acties komen veel nieuw klanten af. Met de klanten die terug blijven komen, heb ik inmiddels een goede band. Ik vind het superleuk dat zij mijn behandelingen waarderen en het leuke, persoonlijke contact dat ik zo miste in de keuken, vind ik nu iedere dag in mijn beautysalon!

NiiNixx Beauty
Robijnborch 5
Rosmalen

Reacties

gallery
84646
Jessica van Loon - NiiNixx Beauty: ‘Van kok tot schoonheidsspecialist’
De beautysalon van Jessica zit nu nog een beetje verstopt. Deze is namelijk ondergebracht bij
https://den-bosch.nieuws.nl/ondernemervandemaand/84646/jessica-van-loon-niinixx-beauty-van-kok-tot-schoonheidsspecialist/
2019-01-19T13:44:47+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/156/2019/01/19134055/NiiNiiXBeauty-060.jpg
Nieuws, OvdM