Foto’s FC Den Bosch – Jong AJAX

FC Den Bosch heeft na twee overwinningen de eerste punten verspeeld in de Keuken Kampioen Divisie. Het thuisduel met Jong Ajax eindigde in een nederlaag: 2-3.

Roy Kuijpers had de thuisploeg al in de 1e minuut op voorsprong gebracht. Max de Waal van Jong AJAX maakte halverwege de eerste helft gelijk.

In de tweede helft zorgde opnieuw De Waal met een knappe goal vanaf de linkerzijkant voor de voorsprong voor de Amsterdammers. Naci Ünüvar maakte er opnieuw op aangeven van Youri Regeer 1-3 van. Kuijpers maakte in blessuretijd nog zijn tweede (2-3), maar kon een nederlaag voor zijn ploeg niet meer afwenden. In de competitie staat FC Den Bosch na drie speeldagen op een vijfde plaats

Kees Vos Fotografie maakte weer een leuke fotoreportage van de wedstrijd en met publiek…

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan