Viertal versterkt selectie FC Den Bosch

Foto: Kees Vos fotografie

FC Den Bosch heeft op de laatste dag van de transferperiode middenvelder Rick Zuijderwijk (20) en centrale verdediger Dylan Ryan (21) aan de selectie weten toe te voegen. Beide spelers maken de overstappen van Willem II naar FC Den Bosch. Daarnaast werden Preben Stiers en Mohamed Berte van KV Oostende. Ringo Meerveld maakte een mooie overstap naar Willem II

Rick Zuijderwijk is een rechtsbenige creatieve middenvelder, speelde 3 officiële duels voor de Tilburgers en komt voor één seizoen op huurbasis over naar de hoofdstad van Noord-Brabant. Australiër Dylan Ryan maakt definitief de overstap van Tilburg naar ’s-Hertogenbosch. De linkspoot werd vorig seizoen door de Tilburgers verhuurd aan Melbourne Victory in zijn vaderland. Ryan debuteerde daar in het betaald voetbal, speelde er 23 officiële wedstrijden in zowel de nationale competitie als in de AFC Champions League, waarna hij afgelopen zomer weer terugkeerde in Nederland. Dylan Ryan tekent een contract tot en met de zomer van 2023 in De Vliert.

Preben Stiers
De geboren Belg is een 1.91 meter lange spits die afgelopen seizoen uitkwam voor de O21 van KV Oostende. Stiers trainde in de voorbereiding mee met de eerste selectie van Oostende. In samenspraak met de Belgische club besloot de aanvaller om de tijdelijke stap naar Den Bosch te maken, om de kans op speelminuten te vergroten. 

De Belgische aanvaller Mohamed Berte voegt zich per direct bij de selectie van FC Den Bosch. Berte komt de rest van het seizoen over van het Belgische KV Oostende.Berte is een 19-jarige rechtsbenige buitenspeler die op beide flanken uit de voeten kan. De aanvaller trainde mee met het eerste elftal van KV Oostende, speelde ook enkele wedstrijden in de voorbereiding, maar kiest nu voor een huurperiode bij FC Den Bosch. Wij wensen Mohamed veel succes in het blauw-wit!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen