Dennis Gyamfi nieuwe aanwinst voor FC Den Bosch

Foto: Fc Den Bosch

Dennis Gyamfi heeft een contract ondertekend bij FC Den Bosch. De vleugelverdediger trainde al even mee en zette vandaag zijn krabbel onder een contract dat hem tot medio 2025 aan de club verbindt.

Gyamfi werd geboren in Nederland, maar verhuisde op vroege leeftijd naar Londen met zijn gezin. Hij doorliep de jeugdopleidingen van Brentford FC en Leicester City. In januari 2021 vertrok Dennis uit Engeland en ging hij spelen bij Dinamo Zagreb in Kroatië.

Technisch manager Yousuf Sajjad: “Met Dennis voegen we kwaliteit toe op meerdere posities. Hij is snel, sterk, direct en heeft een sterk karakter. Dat zijn alle kwaliteiten die we nodig hebben om ons beter te maken. Niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn. Hij heeft zich bij Leicester City op een hoog niveau ontwikkeld, zeker op individueel vlak. Dennis is geboren in Nederland, waar een groot deel van zijn familie nog steeds woont en hij spreekt vloeiend Nederlands ondanks dat hij er lang niet meer woont. Dit zal hem helpen om zich snel thuis te kunnen voelen bij FC Den Bosch.”

Reacties

Cookieinstellingen