Acro Flik-Flak met 8 teams naar NK finale Ahoy

Foto: Acro Flik Flak

Vier teams van de topsportafdeling hadden zich allen al weten te plaatsten tijdens de eerste plaatsingswedstrijd in Leek. Het senioren team had zich voor deze wedstrijd afgemeld. Zij waren net terug van een succesvolle wedstrijd tijdens de World Cup in Portugal, waar zij knap de finale bereikten. De tweede plaatsingswedstrijd in Den Bosch moesten zij zich bewijzen.

Dat deden ze door de gouden plak te halen, evenals de twee jeugd teams. Helaas moest een van de junioren teams afzeggen wegens een blessure, het andere junioren team ging met een bronzen medaille naar huis. Knappe prestaties in eigen huis. De derde en laatste kwalificatie voor de A teams was in Oss, 3 teams deden daaraan mee. De twee jeugd teams en het senioren team stonden weer trots op het hoogste podium.

Ook de wedstrijdgroep van Acro Flik-Flak heeft een succesvol jaar achter de rug. Twee senioren trio’s van het C niveau hebben zich weten te plaatsen voor de NK finale. Tijdens de halve finale in Oss kregen zij de zilveren omgehangen en behaalden een nette 4e plaats. De twee teams nemen het zaterdag 24 juni tegen elkaar op in Ahoy. Van de D+ is er een junioren trio door. Met brons stonden zij op het ere podium. Ook dat team zien we op zaterdag schitteren in Ahoy.

De Junioren en senioren van de Topsport zullen dit jaar voor het eerst te zien zijn in het sportpaleis, de grote turnhal in Ahoy. Zij mogen zaterdag en zondag hun oefeningen laten zien. De jeugd uit de A is te bewonderen op zondag 25 juni. Kaarten zijn te bestellen via DG The finals.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen