Steun Team Nederland naar het EK Taekwondo

Foto: Steun Team NL

Er is een Steunactie crowdfunding gestart voor de sponsoring van het Nederlands Taekwondo Team Poomsae (stijlvormen). 16 Sporters uit heel Nederland, maar met name van Brabantse taekwondoscholen, gaan van 24 november t/m 26 november strijden om het eremetaal tijdens de Europese Poomsae Kampioenschappen in Innsbruck. 

Dit brengt helaas ook een flinke financiële last met zich mee. De Taekwondo Bond Nederland steunt hierin voor een groot deel en de sponsor BUDOkleding.nl verzorgt prachtige taekwondo-pakken en teamkleding zodat de deelnemers er representatief bij lopen.

Ondanks deze gulle bijdrage is er voor iedere sporter een eigen financiële kostenpost. Voor een deel van deze sporters is dit de eerste keer dat zij Nederland mogen vertegenwoordigen tijdens het EK. Om de druk zo laag mogelijk te houden voor alle sporters, wil men graag beginnen met een deel van de financiële bijdrage te verlichten, zodat de sporters zich volledig kunnen focussen op de sport. Naast deze sporters zijn er ook die hun Europese titels willen verdedigen en zijn er meerdere medaillekansen in het vooruitzicht. Het doneren van ieder gewenst bedrag is mogelijk tot en met dinsdag 21 november. Hierbij de link naar de actie.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen