FC Den Bosch supporters niet welkom bij uitwedstrijd tegen MVV

Foto: Kees Vos Fotografie

Supporters van FC Den Bosch zijn niet welkom bij de wedstrijd tegen MVV. Dat is een besluit van de vierhoek in Maastricht. Vanwege de perikelen rondom de supporters van de club en de organisatie, heeft de lokale vierhoek besloten dat er geen uitsupporters welkom zijn in Stadion De Geusselt. Dit houdt in dat er tijdens de wedstrijd MVV Maastricht – FC Den Bosch op zaterdag 23 maart zijn geen uitsupporters welkom zijn.

Dennis van de Camp, Veiligheidscoördinator FC Den Bosch; ‘Wij doet er alles aan om voetbal toegankelijk te laten zijn voor alle supporters. Ondanks een verplichte buscombi konden we al rekenen op de steun van ruim 300 Bosschenaren in het uitvak. Het is zeer frustrerend dat dit nu de huidige stand van zaken is. En dat de uitdagingen van een andere club, nu voor ons problemen veroorzaken, dat voelt niet goed. Onze supporters keken uit naar deze wedstrijd en samen hadden we een mooi awayday voorbereid. We snappen en delen jullie frustratie over de gang van zaken rondom dit besluit.’

FC Den Bosch zal er alles aan doen om zo spoedig mogelijk de kaarten terug te betalen aan diegenen die bij FC Den Bosch een kaartje hebben gekocht.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen