Informatie kaartverkoop FC Den Bosch – FC Emmen

Foto: Fc Den Bosch

Op vrijdag 3 mei speelt FC Den Bosch in Stadion De Vliert tegen FC Emmen. De wedstijd begint om 20.00 uur. Lees hier alle informatie over de kaartverkoop voor dit duel.

De (vrije) kaartverkoop voor deze wedstrijd start op 23 april om 11.00 uur. Vanaf dat moment is het mogelijk om een kaart aan te schaffen in de FC Den Bosch app, via de ticketsite of bij de receptie van Stadion De Vliert. De receptie is op werkdagen geopend tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Iedereen die dat wil kan dus een kaartje kopen!

Speciale actie supporterswerkgroep
Kom je gezellig met vrienden of familie? Maak dan gebruik van de speciale actie! Deze actie is een initiatief van de supporterswerkgroep die er (mede) voor zorgen dat FC Den Bosch leeft in de stad en in de regio. Ook verzorgen zij de sfeeracties in het stadion. Voor de hooftribune koop je 4 kaarten voor slechts € 20,-. Voor de I- en R-tribune achter één van de goals, bieden we 4 kaarten aan voor slechts €10,-. Draag je de werkgroep een warm hart toe en kun je wat meer missen? Doe dan een donatie! Bij elke donatie van € 100,- ontvang je als dank voor de support 2 gratis kaarten voor de hoofdtribune, met speciale ontvangst. Dit is een unieke kans om live mee te juichen en tegelijkertijd de werkgroep te steunen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen