Doelman Mees Bakker maakt de overstap naar FC Den Bosch

Foto: Zeno Kerste / FC Den Bosch

FC Den Bosch verwelkomt keeper Mees Bakker. De 23-jarige doelman tekent voor drie seizoenen in Stadion De Vliert. Bakker doorliep de gehele jeugdopleiding van AZ en speelde voor diverse jeugdselecties van het Nederlands Elftal. Na een verhuurperiode aan De Graafschap werd hij in de zomer van 2023 definitief overgenomen door de Achterhoekers. Na 31 wedstrijden in de KKD maakt hij nu de overstap naar FC Den Bosch.

Mees Bakker: “Ik heb gesprekken met Bernard gevoerd. Deze gesprekken bevielen me goed. Den Bosch is een hele mooie stad en FC Den Bosch is een warme club. Voor mij is het een mooie stap om veel wedstrijden te
spelen. Het plaatje wat geschetst is door de club beviel me goed en ik kijk er naar uit om in de komende drie jaar veel duels voor de club te spelen. Dat is voor mij als jonge doelman ideaal.”

Technisch directeur Bernard Schuiteman: “Met het vastleggen van Mees Bakker hebben we alle keepersposities ingevuld met Nederlandse keepers. Dat is in mijn ogen belangrijk voor de communicatie met de verdedigingslinie. Mees heeft bewezen een uitstekende keeper te zijn in zijn periode bij De Graafschap. Hij heeft het (moderne) profiel wat we zochten in een doelman en met zijn 23 jaar heeft hij nog veel ruimte om
zich te ontwikkelen. We zijn erg blij met de komst van Mees, die in de gesprekken al liet merken er naar uit te zien om voor FC Den Bosch te spelen.”

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen