B.T.C. de Pettelaer heren 1 maakt zich op voor landelijke eredivisie

Foto: Pixabay

Het eerste heren team van B.T.C. de Pettelaer (Muller Bouw/De Pettelaer) komt dit jaar uit in de landelijke Eredivisie, het hoogste niveau van Nederland. Op maandag 13 april (2e paasdag), zondag 26 april en zondag 10 mei spelen de mannen hun thuiswedstrijden tegen Leimonias, voormalig landskampioen Lewabo en Suthwalda.

Met een aantal versterkingen in de gelederen hopen de mannen van de Pettelaer kans te maken op handhaving tegen (inter)nationale tennistoppers. De mannen mogen aantreden tegen spelers van het kaliber van Thiemo de Bakker en Jesper de Jong (ATP 419) en oud profspelers, zoals Dennis van Scheppingen.

Het herenteam van B.T.C. de Pettelaer is in vier jaar tijd vanuit de 2e klasse opgestoomd naar de Eredivisie en heeft dit enkel met spelers uit de eigen jeugdopleiding én woonachtig in regio Den Bosch gerealiseerd. Binding met de club en haar leden is voor de Pettelaer van groot belang, vandaar dat de versterkingen die aangetrokken zijn voor dit seizoen aan deze criteria voldoen. Deze versterkingen zijn Jesse Timmermans (Vlijmen), Peter Lucassen (Vught) en clubtrainer René Lindenbergh. Dit alles onder toeziend oog van coach Cas de Haan, die het team in de voorgaande jaren naar de Eredvisie heeft gecoacht.

Iedereen is van harte welkom om het team tijdens de thuiswedstrijden op maandag 13 april, zondag 26 april en 10 mei aan te komen moedigen op het park van B.T.C. de Pettelaer aan de Coornhertstraat 24 in Den Bosch. De wedstrijden starten om 12:00 uur.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Reacties