Oefenwedstrijden voor FC Den Bosch

Foto: Kees Vos Fotografie

FC Den Bosch vangt de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan met een oefenduel op zaterdag 18 juli tegen Nivo Sparta. In het overige oefencampagne zijn mede-eerstedivisionisten Roda JC, Almere City FC en Jong FC Utrecht de belangrijkste tegenstanders.

Komende donderdag staat de eerste training van het nieuwe seizoen op het programma. Dan is er nog voldoende tijd om het elftal voor te bereiden op de eerste oefenwedstrijden: op 18 juli om 15.00 uur tegen Nivo Sparta en een week later op hetzelfde tijdstip tegen De Treffers. Allebei de duels worden in De Vliert gespeeld; daarbij is geen publiek welkom.

FC Den Bosch verwacht morgen meer info over het ontvangen van publiek bij de wedstrijden in augustus. Op vrijdagavond 7 augustus (19.00 uur) is de eerste kans op een test met publiek als Den Bosch thuis speelt tegen een regioteam uit Rotterdam. De eerste uitwedstrijd is op dinsdagavond 11 augustus in Tiel tegen TEC.

Vóór de start van de Keuken Kampioen Divisie oefent de selectie van trainer Erik van der Ven ook nog tegen twee competitiegenoten. Op zaterdagmiddag 15 augustus is de confrontatie in eigen huis met Roda JC (15.00 uur), donderdagavond 20 augustus reist FC Den Bosch af naar Almere voor het duel met Almere City FC (20.00 uur). Als de competitie een paar wedstrijden op gang is, oefenen de Bosschenaren op donderdagmiddag 3 september om 14.00 uur ook nog thuis tegen Jong FC Utrecht.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen