FC Den Bosch presenteert RD Dubai als nieuwe hoofdsponsor

jun 19 , 14:21 Sport
rd dubai 2
Vastgoedondernemer Lukas Kerrebijn (24) wordt met zijn bedrijf RD Dubai komend seizoen hoofdsponsor van profclub FC Den Bosch. RD Dubai, dat vastgoedbeleggers kosteloos voorziet van investeringskansen in Dubai en een hoofdkantoor in Amsterdam heeft, wordt daarmee de opvolger van D-reizen. Dit betekent onder meer dat het logo van RD Dubai vanaf 1 juli op de centrale shirtpositie van de Bossche hoofdmacht prijkt. De naam van RD Dubai zal als shirtsponsor ook zichtbaar zijn bij de verschillende FC Den Bosch-jeugdteams. De overeenkomst loopt in eerste instantie tot de zomer van 2025 en kan bij wederzijdse tevredenheid worden verlengd.
Lukas Kerrebijn, Chief Operational Officer RD Dubai: “Voetbal is niet alleen een aantrekkelijk spel om naar te kijken, maar ook een podium waarop wij ons kunnen profileren. Via het hoofdsponsorschap bij FC Den Bosch willen we de naamsbekendheid van RD Dubai verder vergroten. FC Den Bosch heeft een groeiend bereik via de eigen mediakanalen, in de stad en regio en kan fungeren als intermediair richting al onze doelgroepen. Net als RD Dubai heeft FC Den Bosch een eigen ‘smoel’ en geloven wij in de wijze waarop de club haar positie wil versterken. Wij geloven ook dat FC Den Bosch weer haar opwachting kán gaan maken in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie, en wie weet, op termijn kan doorstoten richting de Eredivisie. Samen met FC Den Bosch zijn we enthousiast over de groeikansen die er zijn. Wij worden heel blij van het idee dat we op bescheiden wijze bij kunnen dragen aan het faciliteren van talentontwikkeling en daarmee aan het toekomstig succes van FC Den Bosch.”
rd dubai 1
Tommie van Alphen, algemeen directeur FC Den Bosch: “Met RD Dubai zet FC Den Bosch op commercieel vlak een stap vooruit en daar zijn we heel gelukkig mee! Het gaat om een essentieel bedrag binnen de begroting van de voetbalclub. Per saldo levert de nieuwe situatie FC Den Bosch aanzienlijk meer op, mede omdat RD Dubai ook de jeugdopleiding van de club gaat sponsoren. Als jonge ondernemers hebben Lukas en zijn zakenpartner een passie voor talentontwikkeling en geloven zij in kansen voor iedereen die ergens vol voor wil gaan. Bij een profclub is dat een eerste vereiste. Hierin herkennen, erkennen en versterken wij elkaar. RD Vastgoed, het moederbedrijf van RD Dubai, is op de Nederlandse markt de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de snelst groeiende facilitators voor investeerders in vastgoed. Het bedrijf is zeer klant- en servicegericht en wil zich elke dag verbeteren. Groei en maximale impact op het veld en daarbuiten, zijn ook ambities die FC Den Bosch hoog in het vaandel heeft staan. Met onze overlappende aspiraties en waarden passen we prima bij elkaar. Wij kijken dan ook enorm uit naar de samenwerking!”
Meer informatie over RD Dubai is te vinden via www.rd-dubai.com . In deze bijlage vindt u tevens een achtergrondverhaal over de ondernemers achter RD Dubai.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.