Hicham Acheffay nieuwe aanwinst FC Den Bosch

jun 13 , 17:41 Sport
hicham site
FC Den Bosch heeft met Hicham Acheffay de gewenste aanvallende versterking binnen. De multi-inzetbare aanvaller heeft een contract getekend voor 2-seizoenen. Acheffay speelde in de jeugd onder andere bij Ajax en Vitesse, voordat hij op 18-jarige leeftijd de overstap naar Jong FC Utrecht maakte. Na 1,5 jaar in de domstad vertrok Acheffay naar Zwitserland, waar hij uitkwam voor Grasshoppers Zürich. Via De Graafschap en PEC Zwolle, tekent Acheffay nu bij FC Den Bosch.
Hicham Acheffay: “Ik ben ontzettend blij om hier te zijn en kijk er enorm naar uit om vol gas te geven en mijn steentje bij te dragen aan het succes van deze prachtige club. De betrokkenheid van de supporters maakt het een eer om hier te mogen spelen. Ik ben vastbesloten om mijn uiterste best te doen en samen met het team mooie prestaties neer te zetten. Daarnaast geeft het me veel vertrouwen om te weten dat ik hier opnieuw zal samenwerken met technisch directeur Bernard Schuiteman, met wie ik al prettig heb samengewerkt in Zürich. De gesprekken die zijn gevoerd en het plaatje dat is geschetst gaf blijk van veel vertrouwen in mij als speler. Ik kijk heel erg uit naar het nieuwe seizoen en kan niet wachten om op het veld te staan met de technische staf en nieuwe teamgenoten en uiteindelijk om te spelen voor de supporters van FC Den Bosch.”
hicham site
Bernard Schuiteman: “Ik ben heel blij weer herenigd te zijn met Hicham na onze gezamenlijke tijd bij Grasshoppers Zürich. Hicham is een erg vaardige speler, met de nodige ervaring en die het elftal iets extra's kan geven. Met de komst van Hicham hebben we een extra optie op de vleugel en aanvallend op het middenveld. ”
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.