Jaron Vicario vertrekt bij FC Den Bosch

14 jul , 9:52 Sport
jaron site 2 qr0gp28kltx3l7pa73ulmw2jlqnt7nddqiapd9l1yo
Jaron Vicario vertrekt naar Italië. De creatieve spelmaker laat Den Bosch na een jaar achter zich voor een avontuur bij US Triestina, wat uitkomt in de Italiaanse Serie C. Vicario, die nog een contract had tot de zomer van 2025, speelde 32 wedstrijden voor FC Den Bosch. Hierin kwam hij 4 keer tot scoren en gaf hij 9 assists. FC Den Bosch ontvangt een transfersom.
Jaron Vicario: “Ik wil iedereen bij FC Den Bosch bedanken voor het afgelopen jaar. Vanaf dag 1 heb ik me welkom gevoeld bij deze warme club, met name door de spelers en staf om me heen. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de supporters. Zij hebben ons als team nooit in de steek gelaten met hun fanatieke support en mooie sfeeracties. Ik ben dankbaar voor de kans die ik hier gekregen heb en ben er trots op dat ik vanuit FC Den Bosch een mooie stap naar het buitenland kan maken. Met een goed gevoel kijk ik terug naar het afgelopen jaar en heb zin in mijn volgende avontuur. Heya Den Bosch!”
Technisch directeur Bernard Schuiteman: “Wij wensen Jaron heel veel succes in Triest en bedanken hem voor zijn inzet. Voor ons als club was het duidelijk om Jaron deze zomer te verlengen of te verkopen. Met de onderhandelde transfersom inclusief andere variabelen zijn wij zeer tevreden. Met het aantrekken van Byron Burgering hadden wij al ingespeeld op een waarschijnlijk vertrek.”
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan