MisterDesign verlengt sponsorcontract met FC Den Bosch

jul 04 , 12:19 Sport
mrdesign qqbxpqkpg9gw7ikaud07pt7hl4c2gwwd1v1i4iyt68
MisterDesign uit Den Bosch heeft deze zomer de sponsorovereenkomst met FC Den Bosch verlengd met nog eens twee jaar en zal op deze wijze een bijdrage leveren aan de stappen die de club op dit moment maakt. MisterDesign zal als Official Partner opnieuw zichtbaar zijn op de broeken van FC Den Bosch.
In aanvulling op de sponsorovereenkomst gaat MisterDesign in samenwerking met het Nederlandse designlabel Moooi van Marcel Wanders komend seizoen ook de Founders Lounge opnieuw inrichten zodat deze – nog – aantrekkelijker wordt voor het zakelijke netwerk van de club.
MisterDesign ontwerpt interieurs voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers die kiezen voor een hoogwaardig, representatief ontwerp en een bijpassende uitvoering. Met merken als Moooi, Vitra, Flexform, Cassina, Knoll, Artifort en vele andere internationale labels is MisterDesign de toonaangevende inrichter in Nederland met twee winkels aan de Vughterstraat en het Willemsplein. MisterDesign is er trots op om ook de komende jaren aan FC Den Bosch verbonden te zijn.
Marco van Rosmalen van MisterDesign; ‘Wij voelen dat ondanks de twee minder succesvolle jaren dat de club nu levendiger is dan ooit. Zowel op de tribunes als bij het business netwerk is het enthousiasme voelbaar. De hoeveelheid verkochte seizoenkaarten, het grote aantal supporters dat meereist naar uitwedstrijden en een groeiend zakelijk netwerk zijn het ervoor bewijs dat de club springlevend is en succes een kwestie van tijd is. Daarom is het goed dat dit juist nu verder gestimuleerd wordt. Met de nieuwe eigenaren, hoofdsponsor RD Dubai en de nieuwe technische staf spelen we hopelijk weer mee voor de winst en misschien zelfs voor een mooie plek in de na-competitie. Drijvende kracht en clubicoon – met beide voeten op de vloer – Wim van der Horst, Giel Baaij en Tommie van Alphen hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de realisatie van deze nieuwe overeenkomst. Dank daarvoor.’
Bij FC Den Bosch zijn wij heel erg dankbaar en trots dat dit écht Bossche bedrijf tot onze Official Partners behoort. Marco van Rosmalen, is “met heel zijn hart” trotse supporter en sponsor van onze mooie club. Na de zomer verwachten wij de opnieuw ingerichte Founders Lounge te kunnen (her)openen.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan