Den Bosch kleurt roze

Foto: Mr Butler

In plaats van haar rood en witte kleuren, kleurt Den Bosch roze. Dames in roze outfits op rollerskates en mannelijke butlers banjeren door de stad. Roze, ook wel de kleur van de liefde en in dit geval de kleur van de liefde die door de maag gaat. Wat speelt er zich af in de binnenstad van Den Bosch?

Steun jouw favoriete Bossche restaurant
Mr. Butler, hèt bestel- en bezorgplatform voor onder andere de Bossche horeca. Een platform met de lekkerste lokale horecazaken, van Spaanse tapas bij Barzza tot Surinaamse gerechten bij Tante Wonnie. Mr. Butler is in iedere keuken thuis.

In deze tijd waarin er veel vraag is naar het thuisbezorgen van maaltijden, kun je als restaurant moeilijk achter blijven. Veel ondernemers willen wel aan bezorging doen, maar gezien de hoge commissies maakt dit het niet altijd rendabel. Daarnaast hebben ze ook niet altijd alle middelen ter beschikking om zelf te bezorgen.

Sinds augustus 2020 is Mr. Butler in samenwerking met Sligro van start gegaan. Een eerlijk platform dat het voor de ondernemers rendabeler maakt om hun maaltijden bij de klant thuis te laten bezorgen. Mr. Butler ontzorgt restaurants namelijk in de logistiek en bezorgt maaltijden tegen het laagste tarief. Daarnaast sparen deelnemende restaurants ook Sligro-shoptegoed. Zo bestel je als consument dus niet alleen jouw lievelingsgerecht maar help je ook jouw favoriete horecazaak om korting te sparen voor aankopen bij de Sligro.

Vooral in tijden van corona, waarin de horeca voor een lange periode haar deuren heeft moeten sluiten, biedt Mr. Butler voor de horeca een goede oplossing. Ondernemers mogen maar een maximumaantal gasten toelaten in hun restaurant. Voor elke bestelling buiten de deur, houdt het restaurant een extra plekje vrij. Zo kunnen de ondernemers tegen een laag tarief extra service bieden. Daarbij wordt het met een bezorggebied van 4km voor nog meer mensen mogelijk om thuis lekker uit eten te gaan. Op de felroze elektrische fietsen en scooters wordt jouw maaltijd bij jou aan de voordeur bezorgd!

Mr. Butler focust zich op restaurants van midden en hoge segment, restaurants met een uniek concept en/of aanbod. Populaire restaurants als Ff Swanjéé, Padrino’s, Poké Perfect en Van Puffelen zijn aangesloten op het platform. Restaurants die met hun service en hoogkwalitatieve aanbod perfect aansluiten bij het concept van Mr. Butler.

Bossche binnenstad kleurt roze
Om de opening van de horeca te vieren vindt er op zaterdag 5 en 12 juni een knallende actie plaats waarbij de binnenstad van Den Bosch roze wordt gekleurd. Een team van roze butlers en dames op rollerskates banjeren door de stad.

Wil jij kans maken op een luxe barbecue? Houd deze roze stoet dan goed in de gaten! Bemachtig een kraskaart en maak kans op een luxe barbecue. Daarnaast maak je ook nog eens kans op mooie kortingen voor bestellingen bij Mr. Butler. Via de website van Mr. Butler bestel je bij en steun je jouw favoriete Bossche restaurant.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Reacties

Cookieinstellingen