50PLUS ‘s-Hertogenbosch presenteert haar actie ‘De AOW houdt u (w)arm’!

Adriana Hernández
Adriana Hernández
Foto: 50PLUS

Advertorial – Vrijdag 11 maart (11.30 – 12.30) staat 50PLUS ‘s-Hertogenbosch op de markt in het centrum van Den Bosch met een actie tegen de door de nieuwe regering voorgestelde plannen om de hoogte van de AOW niet langer te koppelen aan het minimumloon.

50PLUS De AOW houdt u (W)ARM!

50PLUS ‘s-Hertogenbosch zal onder de slogan ‘De AOW houdt u (w)arm!’ met 50PLUS logo fleece dekentjes uitdelen aan ouderen op de markt. De reden van fleecedekens is dat deze symbool staan voor warmte. Ouderen hebben het al heel erg zwaar in deze wintertijd waar er veel over energiearmoede gesproken wordt. Als actie laten we zien dat ouderen in de kou komen te zitten door de niet toereikende AOW. Dat wordt met een deken getypeerd.

Met deze actie steunt 50PLUS ‘s-Hertogenbosch onze 50PLUS senator Martin van Rooijen die in de eerste kamer actie voert tegen het voornemen van het nieuw kabinet om de hoogte van de AOW niet langer te koppelen aan het minimumloon en de bijstandsuitkeringen. En daarmee ook de landelijke 50PLUS petitie ‘Red onze AOW’ waarbij al zo’n 85.000 mensen de petitie hebben ondertekend!

Bij de actie zullen prominenten van de 50PLUS partij aanwezig zijn samen met Senator Martin van Rooijen, expert op het gebied van pensioen en AOW om dit probleem zichtbaar te maken aan onze inwoners. 50PLUS ‘s-Hertogenbosch zal zich de komende vier jaar blijven inzetten voor de verbetering van het leven voor alle inwoners de gemeente. In ons verkiezingsprogramma 2022-2026 50PLUS ‘Omdat het beter moet’ vindt u ons brede totaalprogramma; visie en standpunten. 50PLUS ‘s-Hertogenbosch gaat met groot vertrouwen de gemeenteraadsverkiezingen 2022-2026 in onder het motto; ‘KIES NU, STEM VOOR LATER!’

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: 50PLUS ‘s-Hertogenbosch

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen