Proeverij Klavertje 4 de uitgelezen stek om tot rust te komen

Sinds begin dit jaar zijn Ralf en Denise Brinkhof de trotse eigenaars van Proeverij Klavertje 4 op het Marktveld 4 in Vught. Een mooie locatie in het centrum waar je terecht kunt voor een drankje en een hapje.

De van oorsprong Noord-Hollander Ralf is trots op de proeverij.” In een leuke sfeer bieden we tal van wijnsoorten van goede kwaliteit, verschillende biertjes van de tap. Ook kan de gast bij ons terecht voor een menu. Voor de kids is er een speciaal kindermenu.”

Proeverij Klavertje 4 is zes dagen per week vanaf 10.00 uur geopend en blijft zolang mogelijk open. In de ochtend kunt u er al voor een kopje koffie met iets lekkers. Later op dag voor een lunch, borrelhapje en een uitgebreide kaart, van tosti’s en salades tot hamburgers en biefstuk, waar je tot een uur of 19.00 van kunt bestellen.  “We werken samen met lokale ondernemers. Daardoor kunnen we lokale producten aanbieden. Dat geeft net iets extra’s. Je proeft het ook.”

Feestjes en partijen

Ook voor feestjes en partijen is in principe alles mogelijk. Bespreek je wensen met Denise of Ralf.

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur en is er geen vaste sluitingstijd. Op woensdag is Proeverij Klavertje 4 gesloten.

Kom gerust eens langs op deze mooie locatie aan Marktveld 4 in Vught.

Proeverij Klavertje 4
Marktveld 4
5261 EB Vught
Tel: 073-6576781
E-mail [email protected]

Reacties