112

Autobrand Amundsenstraat Den Bosch

In de nacht van maandag op dinsdag is een BMW in vlammen op gegaan in Den Bosch. Rond tien over half twee kreeg de brandweer de melding van de brand aan de Amundsenstraat in Den Bosch binnen. Bij aankomst stond ter hoogte van de kruising met de Marco Polostraat een geparkeerde BMW volledig in brand.

Doordat de brandstof tank van het voertuig was opengescheurd en de brandstof die het voertuig stoomde vlam vatte, duurde het enige tijd voordat de brandweer de brand onder controle had. Door de brand ging het voertuig volledig verloren. Vele mensen waren tijdens de bluswerkzaamheden op straat te vinden.

De politie verstuurde na de melding van de autoband een burgernetbericht, waarin de politie opriep om verdachte zaken die met de brand te maken zouden kunnen hebben te melden bij de politie.

Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om het uitgebrande voertuig af te voeren. De oorzaak van de brand is niet bekend, maar brandstichting lijkt aannemelijk.

De politie was na de melding van de brand met meerdere voertuigen ter plaatse in de straat en heeft de brand in onderzoek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen