112

Auto gaat in vlammen op in Kerkdriel

Een auto is in de nacht van woensdag op donderdag in vlammen op gegaan aan de Kruidenlaan in Kerkdriel. Rond drie uur in de nacht kwam de melding van de brand binnen bij de brandweer. Bij aankomst van de brandweer was het voertuig, ondanks de snelle inzet van de brandweer al niet meer te redden.

Naast het brandende voertuig stond een bedrijfsbus, die door de brand grote schade op liep. De politie moest de eigenaar van dit voertuig, vanwege zijn eigen veiligheid tegenhouden, om het voertuig te gaan verplaatsen. De vlammenzee was simpelweg te groot en het was te gevaarlijk voor deze man.

Een buurtbewoner zag ten tijden van het uitbreken van de brand een voertuig met hoge snelheid wegrijden. Dit voertuig bleek tijdens de vermoedelijke vlucht alleen een doodlopende straat te zijn ingereden waarna de auto in volle vaart achteruit zou zijn gereden, en er vandoor zou zijn gegaan.

De politie bevestigde des gevraagd, van dit verhaal op de hoogte te zijn. En het mee te nemen in het onderzoek naar de brand. De omgeving van de uitgebrande auto is afgezet met linten. Mogelijk vind er later op de dag sporenonderzoek plaats.

Flink wat buurtbewoners waren na de brand op straat te vinden. Volgens enkele buurtbewoners zou de eigenaar de auto nog maar kort in bezit gehad hebben.

Het voertuig ging door de brand verloren. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen