Beweeg je blij en kleur je dag in het Geheugenhuis

Foto:

Het Geheugenhuis is een plek voor ontmoeting, informatie en activiteiten voor mensen met vragen over het geheugen of die willen werken aan een fit geheugen. Deze week zijn er twee activiteiten: ‘beweeg je blij’ en ‘kleur je dag’.

Iedere maandagochtend om 10.00 uur begint de activiteit ‘Beweeg je blij’. Dansdocent Meta de Zeeuw nodigt iedereen uit om te genieten van beweging, muziek en dans. Ze motiveert de deelnemers om in beweging te komen door gebruik te maken van een samenspel van muziek, taal en bewegingscombinaties. Dansen draagt bij aan het fysieke, mentale en sociale welzijn van mensen. Het brengt plezier en stimuleert een gezond en betekenisvol leven.

Kleur je dag

Op donderdag 21 oktober is er om 13.00 uur de activiteit ‘Kleur je dag’. Saskia van Oversteeg maakt onder andere kleurplaten met herkenbare elementen en objecten, zoals gebouwen of personen uit de woonplaats van de deelnemers. Ook bijzondere gebeurtenissen als carnaval, kerst en bedevaart. Verder nog thema’s uit de jaren zestig en zeventig omdat de ouderen die direct herkennen. Samen kleuren stimuleert de creativiteit.

Informatie

Deelname aan beide activiteiten kost 5,- euro. Voor ‘Kleur je dag’ kan men ook een passe-partout aanschaffen van 30,00 euro. Kaarten kunnen aan de balie van Huis73 gekocht worden of besteld worden via de website.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Reacties

Cookieinstellingen