Poppentheater Fatsnerran speelt ‘Prins Heerlijk’

Foto: Perron-3

Perron-3 heeft met ‘Klein Stationnetje’ een maandelijks terugkerende theateractiviteit voor drie- tot vijfjarigen. Verschillende soorten poppen- en objecttheatergezelschappen nemen de kinderen dit eerste seizoen mee op reis. Dit keer is Poppentheater FATSNERRAN aan de beurt.

Zondag 26 februari is het de beurt aan Poppentheater FATSNERRAN met de voorstelling ‘Prins Heerlijk’. Zoetje is een keukenprinses die op zoek is naar haar prins. Zal het Zoetje lukken een prins te vinden? Soms lijkt iets mooier dan het in het echt is. Ook blijken er, zoals het in sprookjes hoort, nog kikkers rond te springen die misschien niet zijn wat ze lijken. Kortom een ouderwets en toch modern sprookje.

Fatsnerran

Poppentheater FATSNERRAN speelt deze productie in een klassiek ogende setting. Een handkar vol spullen waaruit het decor en verhaal onder handbereik ontstaat. Met aankleding uit de tijd van Dickens wordt een voorstelling gespeeld over een zoektocht naar geluk. Het is een voor FATSNERRAN geheel nieuwe manier van spelen met een andere bewegingstechniek maar wel met de voor ons kenmerkende zorg voor details.

Praktisch

‘Klein Stationnetje’ is figurentheater voor de kleinste vroege vogeltjes. Iedere maand neemt een andere theatergroep je mee vanaf het station mee op een fantasievolle reis. De voorstelling begint om 11.00 uur in Perron-3 in Rosmalen. Kaarten kosten 8,00 euro en kunnen besteld worden via de website. Om het een extra leuk uitje te maken, kan je na afloop ook gezellig lunchen in het Grand Café.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen