H73 Live! met het duo Dawn van der Zee

mrt 13 2023, 15:39 Cultuur
dawn van der zee
Elke zaterdagmiddag is het H73 Live! in Huis73 aan de Hinthamerstraat. Het podium staat dan open voor liveoptredens van bandjes uit Den Bosch en omstreken. Zaterdag 18 maart is het de beurt aan het singer-songwriter duo Dawn van der Zee.
Dawn van der Zee is een singer-songwriter duo bestaande uit Imke Dekker (lead zang, piano, gitaar) en Kris van der Heijden (backings vocals, gitaar). Ze geloven in het delen van muziek en emoties, en het perfect coveren van nummers die dicht bij hun hart liggen. Tijdens hun shows gaan Imke met haar hese stem en Kris met zijn warme gitaargeluid een gelijkwaardig gesprek aan met het publiek. De covers zijn een mix tussen indie-pop, folk en alternative rock. Denk: Phoebe Bridgers, Paramore, Clairo, Boygenius, My Chemical Romance en Coldplay.

H73 Live!

H73 Live! is de muzikale zaterdagmiddagborrel van Huis73. Van 16.00 tot 17.00 is er een liveoptreden en van 17.00 tot 18.00 uur kan je nog gezellig naborrelen. V
an coverbandjes tot jazz, van bigband tot eigen repertoire: elke band kan zich aanmelden. Kom lekker spelen, doe podiumervaring op of kom nieuw materiaal try out-en. Wie meer wil weten, kan een mail sturen.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan