Amuse, wijn en bier tijdens de Bossche amusetour

mrt 14 2023, 7:33 Nieuws
alcohol ambachtelijk bier bakstenen muur 1324896
Aanstaande zondag 19 maart vindt er in Den Bosch een amusetour plaats. Tijdens een wandeling door de stad, doe je zes culinaire gelegenheden aan. In deze gelegenheden kan je genieten van een amuse met bijpassend drankje.
De Amusetour Nederland organiseert unieke culinaire belevingen door heel Nederland. Sinds 2006 is het al een succesvol recept met inmiddels duizenden bezoekers op jaarbasis. Tijdens een amusetour ontdek je onder andere de leukste hotspots en restaurants van een stad waarbij je zorgvuldig uitgezochte smaaksensaties proeft. Hierbij houden de koks ook rekening met eventuele dieetwensen. De amusetour in Den Bosch doet komende zondag de volgende zes locaties aan: ‘T Keershuys, Viswijf, Van Puffelen, Bossche Brouwers, Bolwerk en Brasserie Bob & Co.

Bossche Brouwers

is het enige restaurant in Nederland dat tijdens de amusetour geen wijn schenkt, maar bier bij de amuse. Het is het enige bierpodium van het land, waarbij het brouwen van bier samenkomt met de gezelligheid van een podium en pub. Er wordt vers eten geserveerd in samenwerking met lokale ondernemers. Ook vegetarische en veganistische gerechten zijn hier te vinden.

Praktisch

De amusetour van zondag 19 maart begint om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Kaarten kosten 65,50 euro en zijn te koop via de website .
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan