Bossche start-up wil wereld veroveren met matchende sokken en onderbroeken

Foto: Ton Sut Ton

Waarom bestaan er geen matchende sokken en onderbroeken? Dat is de vraag die Cas van Gent (26) uit Den Bosch zichzelf stelde in december 2019. Er bestonden wel leuke en grappige sokken maar geen bijpassende onderbroek. Dus dacht hij, als het niet bestaat, waarom dan niet zelf op de markt brengen.

Van Gent was in ieder geval zeker dat er een paar dingen voorop moesten staan, de sokken en onderbroeken moesten van premium kwaliteit zijn, heel comfortabel zitten en te verkrijgen zijn voor een betaalbare prijs. Hij vertelt dat het door deze eisen een lang proces is geweest om de perfecte fit te vinden en geeft aan dat vele samples de revue gepasseerd zijn. Ook werkte de corona epidemie niet bepaald mee wat voor een fikse vertraging zorgde, afgelopen december kon hij eindelijk van start.

Het sokken en onderbroeken merk heet Ton Sur Ton, wat een Nederlandse modeterm is. Deze houdt in dat je kleuren uit dezelfde kleurensoort met elkaar combineert. Heel toepasselijk dus, en daarnaast ligt het ook wel lekker in de mond geeft Van Gent aan.

Van Gent zegt dat hij graag mensen betrokken wil houden bij het uitkiezen van de volgende designs. Daarom kun je op de website ieder kwartaal stemmen op je favoriete design. Het design met de meeste stemmen wordt vervolgens in productie genomen.

De eerste maand is enorm succesvol verlopen, boven zijn verwachtingen aldus Van Gent. Hij verwacht dat de verkopen alleen maar zullen stijgen in aanloop naar Valentijnsdag. Het is natuurlijk een super leuk cadeau, geeft hij aan. Een van de best lopende designs zijn de teddy beer, het raketje, de panterprint en de rubiks kubus. Momenteel zijn de setjes alleen nog op de website verkrijgbaar. Van Gent geeft aan dat hij snel wil uitbreiden naar alle landen in Europa om vervolgens de setjes overal ter wereld aan te bieden. Ook is hij al aan het kijken om deze zomer in de winkels te komen liggen.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen