ZoetZuur Kumpany genomineerd voor de BID Positivity Award!

Foto: Zoet zuur

ZoetZuur Kumpany én haar oprichter Bregje Bullens zijn genomineerd voor een BID Positivity Award. Deze awards, ook wel bekend als de ‘Oscars voor positiviteit’, zetten een spotlight op mensen en initiatieven die zorgen voor licht en positiviteit in donkere dagen. ZoetZuur en Bregje staan voor beweging, groei en hoop.

 ZoetZuur Kumpany (‘de beweging met een missie’) is genomineerd voor een geweldige award in de categorie ‘Meest Positieve Bedrijf’.  ZoetZuur-oprichter Bregje Bullens zelf is  genomineerd in de categorie ‘Meest Positieve Onbekende Nederlander’. “Haha, daar kan ik alleen dit jaar nog mee wegkomen’,  reageert ze op de tweede nominatie. Want het is wel de bedoeling dat ik als lijsttrekker van ZoetZuur Kumpany ook volle zalen ga trekken.”

Het is niet of/of. Het is en/en. Dus je kunt maar liefst twee keer stemmen om mijn missie te steunen!

Stem op de mens, stem op Bregje Bullens! Ik ben genomineerd als mens, voor de ‘blozende-wangen’-prijs ‘Meest Positieve Onbekende Nederlander’.
Stem op de beweging, stem op ZoetZuurKumpany! ZoetZuur Kumpany is ook genomineerd voor een geweldige award in de categorie ‘Meest Positieve Bedrijf’.

Voorkomen dat we als mensheid naar de kloten gaan
Bregje’s missie? “Ik wil voorkomen dat we als mensheid naar de kloten gaan. Keisimpel. Hoe we dat moeten doen? Gewoon: er met elkaar uitkomen, eerlijk zijn, durven voelen en samen stappen vooruit zetten. Vele kleine doorbraken zorgen uiteindelijk voor een eerlijke, liefdevolle samenwerking waar het zure én het zoete hand in hand gaan. That’s it.”

Liefde is een werkwoord
Zuur, Zoet, Bitter, Zout. Het zijn ‘maar’ smaken. Ze horen er allemaal bij en als ze in de juiste hoeveelheden worden samengebracht dan ontstaat er iets magisch. Een harmonie van alle smaken die het leven aanreikt. Ik omarm ze allemaal en verbind ze met de rode draad van liefde. Want het zure of het bittere kunnen we niet wegpoetsen. Het is er óók.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen