Net gekochte auto crasht en slaat over de kop in Den Bosch

Een auto is zaterdagnacht gecrasht en over de kop geslagen bij het viaduct aan de Burgemeester Godschalxstraat in Den Bosch. Dit gebeurde rond halftwee, toen agenten de bestuurder wilden laten stoppen.

Het voertuig viel de agenten die het voertuig te gemoet kwamen, op door het rijgedrag. De agenten besloten te keren en het voertuig een stopteken te geven, maar nog voor de agenten dit konden doen, raakte het voertuig in de berm, raakte een aantal betonblokken die in de berm lagen, waarna het voertuig crashte en op zijn kop langs de weg te recht kwam. In het voertuig zaten drie personen. Deze wisten met behulp van agenten het voertuig te verlaten, en bleken er na controle van medewerkers van de ambulancedienst zonder kleerscheuren te zijn afgekomen.

Na controle van het voertuig door brandweer en politie, werd in het voertuig een cilinder met lachgas aangetroffen. Ook troffen de agenten bij de inzittenden van het voertuig een gebruikers hoeveelheid verdovende middelen aan. Deze zijn door de politie in beslag genomen. Alle drie de mannelijke inzittende van het voertuig kregen van de politie een proces verbaal voor het negeren van de avondklok.

De bestuurder van het voertuig, had zijn voertuig een Volvo V40 pas zaterdag gekocht. Volgens de eerste controle van de politie zou het voertuig niet verzekerd zijn, maar aangezien de eigenaar het voertuig het voertuig pas een dg op naam stond, kan dat door de verzekeringsmaatschappij nog niet verwerkt zijn. De politie heeft dit in onderzoek

Na het ongeval was de weg in beide richtingen geheel afgesloten. De auto raakte bij het ongeval dusdanig beschadigd dat deze totall los is.

Er kwamen meerdere politie-eenheden ter plaatse, en heeft het ongeval in onderzoek. Helaas is er op dit moment nog geen test, waarmee getest kan worden of de bestuurder onder invloed van lachgas achter het stuur zat. Daarom is het voor de politie ook niet mogelijk de bestuurder hier voor te vervolgen. We zal de politie optreden voor het vervoer/ bij hebben van de lachgas cilinder. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd.

 Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen