Foto’s van drie geweldplegers maandagavond bij Bureau Brabant

Foto: Bureau Brabant

Drie van de 22 verdachten van een geval van geweldpleging eind oktober op de Parade in ‘s-Hertogenbosch hebben zich nog steeds niet bij de politie gemeld. Daarom worden hun foto’s maandagavond getoond in een uitzending van Bureau Brabant.

Op vrijdag avond 30 oktober 2020 rond 23.30uur werd een groepje van vier vrienden aangevallen door een groep van meer dan twintig jongeren. Binnen een tijdsbestek van enkele minuten achtervolgen en mishandelen ze een groepje van vier jongens dat door de stand wandelt. Er werden flinke klappen uitgedeeld en een aantal telefoons werd meegenomen.

Drie verdachten konden direct door agenten opgepakt worden maar de rest ging er vandoor. De politie maakte later foto’s openbaar om de verdachten over te halen zich te melden voordat de beelden op tv worden vertoond. 19 jongens deden dat, maar van de laatste 3 is de identiteit nog steeds niet bekend.

Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan

 

Reacties